Over ons

Loft Haircare
Vanuit een ongekende passie voor het ondernemersvak, een onderlinge vriendschap en jarenlange ervaring in de kapperswereld zijn Dick Engels en Jan van der Tol in 2018 op een zonnige weekenddag bij elkaar gekomen en gestart met Loft Haircare. 
 
Loft Haircare vertegenwoordigt inmiddels een sterk aanbod aan merken uit het kappersvak en biedt salons hiermee een uitgebreide range aan producten in verschillende prijsklassen. Eigentijdse en exclusieve merken die zichzelf continu blijven verbeteren om het beste aanbod in de markt te kunnen bieden.
 
Karakteristiek en stijlvol, met oog voor detail
Loft Haircare staat als een huis en biedt een stabiele basis om samen te werken. Maar een loft is ook karakteristiek en stijlvol, met oog voor detail. En zo typeren wij onszelf ook. Met ons eigenzinnige karakter bieden wij meer dan alleen producten. Wij bieden een totaalbeleving, waarbij wij persoonlijke aandacht voor de klant, betrouwbaarheid in dienstverlening en plezier centraal hebben staan.
 
Na het succesvol op de markt brengen van het Australische merk bhave in 2018, volgde in 2020 het Finse merk Four Reasons. In 2021 sloot Loft Haircare samenwerkingen met het Zweedse REF Stockholm en Hot Tools, een Amerikaans merk in hair styling tools. Inmiddels bedient Loft Haircare ruim 600 salons in de Benelux.
 
Onze belofte: een uniek concept in dienstverlening
Loft Haircare biedt een uitgebreid en uniek pakket aan services. Met veel plezier spreken wij de volgende belofte uit richting onze partners:
  • 24-uurs dienstverlening
  • Uitgebreide support op het gebied van marketing en communicatie
  • Kennisdeling en een uitgebreid trainingsaanbod via ons team van technicians 
  • 24/7 toegang tot het assortiment via een eigen ontwikkeld bestel- en informatiesysteem en app
  • Zes dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen
Met kwaliteit, persoonlijke aandacht en fun alles onder één dak, dat is waar Loft Haircare voor staat!
 
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om samen te werken? Neem gerust eens contact met ons op via 073-7676110 of per mail via info@lofthaircare.com. De koffie staat voor je klaar!
 
Groetjes,
Team Loft Haircare